Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

17 september 2013

ACCESSORIES / dior pearl earringsDior pearl earrings - Als we het toch over parels hebben, Dior heeft voor de Pre-Fall 2013 collectie een variant die ik wél heel graag wil dragen. Deze asymmetrische oorbellen vind ik origineel, chic en alles behalve truttig. De grote parel aan de achterkant maakt het verrassend en modern. Het leuke is dat ze verkrijgbaar zijn in verschillende kleuren, die je vervolgens ook mooi met elkaar kunt combineren. En ze zijn relatief betaalbaar: voor zo'n 200 euro heb je toch een echt 'pareltje' van Dior in je bezit.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bron afbeeldingen: Style.com

5 opmerkingen :

 1. Ik ben er niet helemaal weg van, Ze zijn mooi maar niet voor zo'n bedrag. x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind parels bij bepaalde outfits wel leuk, maar zou er niet dat bedrag aan geven.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw die zou ik wel in mijn sieradenstash willen hebben!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind parels op zich wel mooi, maar deze prijs heb ik er niet voor over. Wel erg leuk om te zien overigens! x

  BeantwoordenVerwijderen