Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

10 september 2013

ACCESSORIES / the little black bag1. Zara / 2. Zara / 3. Mango

The little black bag - Ik schreef laatst al dat ik de prachtige Proenza Schouler PS11 had 'ontdekt' en sindsdien mis ik iets in mijn leven. Ik kwam erachter dat ik eigenlijk nog niet een mooie zwarte handtas heb. Dus niet een grote shopper, geen tote bag, maar gewoon een mooie, bescheiden schoudertas. Een klein, elegant exemplaar, zo een die je nonchalant over je schouder hangt en die elke outfit meteen een stukje mooier maakt. Wat mij betreft is het de little black dress van de accessoires: de little black bag.

En door het die naam te geven verantwoord ik voor mezelf meteen een dergelijke aankoop, want een little black bag, die móet elke vrouw natuurlijk hebben. De PS11 of Chanel Boy is nog even (haha) geen optie, dus ben ik op zoek gegaan naar een iets betaalbaarder model. Het is nog behoorlijk lastig om een exemplaar te vinden dat aan mijn eisen voldoet. Want mijn little black bag moet betaalbaar zijn, maar er wel heel duur uitzien. Bescheiden, maar niet zo klein dat er niks in past, dus een beetje boxy. Strak, wel met mooie details maar zéker niet teveel poespas. Eehm... dan houd je behoorlijk weinig over. Bovenstaande drie voldoen eigenlijk het beste. Heb jij een betere gezien? Let me know!

Liefs,
Antoinet

P.S help me aan de eerste 50 likers op facebook! Dankjewel :)
Bovenstaand beeld: Pinterest

8 opmerkingen :

 1. Leuk! Ik heb er wel eentje, maar echt best klein, meer een soort clutch tasje. Dus zo'n mooie zoals die van de Zara is altijd welkom, hahaa:)
  Liefs,x

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind ze allemaal zo leuK! leuke blog heb je ook :) Ik volg je!

  xx
  Iatenoodlesforbreakfast.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze reactie is verwijderd door de auteur.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb een mooie simpele zwarte leren tas gezien. Van de Frans Molenaarcollectie bij C&A. 49 euro
  http://s1.static.c-and-a.com/Shop/ProductImg/FRONT_zoom2x/111132_1.jpg

  BeantwoordenVerwijderen