Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

4 september 2013

ACCESSORIES / spikes or pearlsSpikes or Pearls - Ik vind het leuk hoe deze twee elkaars tegenpolen zijn. Ik kan zelf moeilijk kiezen, omdat ik spikes vaak te stoer vind en parels vaak te truttig. Combineer je de twee, dan zorg je voor een speels en verrassend contrast.

In je ene oor een parel en in je andere oor een spike vind ik een leuk idee, maar ik zou het denk ik niet dragen. Ik kan er slecht tegen als oorbellen niet in evenwicht zijn, dat vind ik bijna hetzelfde als twee verschillende schoenen dragen (en daar kan ik héél slecht tegen).

En jij, heb je liever spikes of parels?

Liefs,
Antoinet

Bron foto's: Garance Doré

1 opmerking :

  1. Toch liever parels denk ik. Al zijn spikes heel stoer, maar zo als een oorbel vind ik het toch een beetje een gek gezicht.

    BeantwoordenVerwijderen