Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

24 september 2013

FASHION / mini meMini me - Kijk, dit vind ik nou leuk. Dat je je mini me precies hetzelfde kunt kleden als jezelf. Niet te vaak natuurlijk, maar voor een keertje vind ik het erg leuk. Wat ik óók heel leuk vind, is dat het kind hier absoluut het betere model is. Ik bedoel come on, stop looking so serious!


De rest van deze Mango collectie vind je hier. Wat vind jij ervan?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bron afbeeldingen: Mango.com

10 opmerkingen :

 1. Leuke post!! Ik weet niet of ik m'n kind echt hetzelfde aan zou doen als mijzelf haha, maar wel leuk om te zien dat dezelfde kleding beschikbaar is voor volwassenen en kinderen!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit echt super leuk! Zelf zou ik niet alles hetzelfde doen, maar zag dat Nicolette van Dam dezelfde schoenen als haar dochtertje had, dat vind ik wel heel erg leuk. vinden de kinderen denk ik ook wel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat meisje staat inderdaad veeul leuker op de foto! Die vrouw kijkt de hele tijd super serieus maar ook telkens hetzelfde..

  BeantwoordenVerwijderen