Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

15 september 2013

INSPIRATION / anonymous

Anonymous - Ik vind dit een prachtige foto. Fascinerend, door zijn anonimiteit. Toen ik deze streetstyle foto tegenkwam had ik geen idee wie deze dame was, maar ik had het idee dat we te maken hadden met een echte it-girl. Ik heb het even opgezocht en inderdaad: het is Eleonora Carisi, winkeleigenaar, blogger en vooral bekend om deze (controversiële) foto.

Streetstyle blogs zijn de laatste jaren enorm populair geworden en dat heeft er mede (naast ongetwijfeld het geld dat zo'n plaatje oplevert) in geresulteerd dat streetstyle foto's, zeker gedurende de fashionweeks, gedomineerd worden door grote bloggers, it-girls en bekende stijliconen. Echte streetstyle is het eigenlijk niet meer te noemen. Verfrissend, vind ik, om dan eens iemand 'zonder gezicht' te zien.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bovenstaand beeld: le-21eme.com

2 opmerkingen :

  1. Hele mooie blogpost! Ik vind de foto echt gaaf, inderdaad vanwege het anonieme dat het krijgt door die pluk haar. Ik vind haar look trouwens ook echt geweldig!

    xo
    www.SarandaAdriana.com

    BeantwoordenVerwijderen