Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

8 september 2013

INSPIRATION / ps11PS11 - Deze foto's zorgden ervoor dat ik ineens heel graag de PS11 van Proenza Schouler wil. De it-bag deed me eerst eigenlijk niets, maar zoals dat met meer dingen gaat: it had to grow on me. Deze inspiratiefoto's overtuigden me van de schoonheid en veelzijdigheid van de tas. De PS11 heeft een klassieke uitstraling en is toch modern en dat is iets dat wat mij betreft elke tas zou moeten hebben. Dus nu wil ik 'm, en dan het liefst in zo'n mooie roodbruine of groene herfstige kleur. Niet dat ik 'm kan betalen...

Ook heel inspirerend: de cable knit sweater en de verschillende shades of grey in de outfit. Daar kom ik komend seizoen zeker nog een keer op terug.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. help je me nog even aan een extra like op facebook? Dankjewel!

Bron afbeeldingen: Neon Blush

3 opmerkingen :