Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

29 september 2013

INSPIRATION / septemberSeptember - een collage van beelden die ik inspirerend genoeg vond om afgelopen maand op mijn Pinterest te plaatsen. Een mooie 'inbetween seasons' verzameling, want er zitten nog een paar zomerse outfits bij (Birkenstocks!) maar ook al een paar met dikke, warme truien. Wat opvalt: veel grijs, bruin en een beetje burgundy. Blijkbaar mijn favoriete kleuren op het moment.
Wat draag jij momenteel het liefst?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bron afbeeldingen: via Pinterest

7 opmerkingen :

 1. Wat een prachtige outfits voor in de herfst!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke inspiratie, vooral de truien vind ik super :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Nice blog! Can we follow each other? Write me on my blog or follow me and i follow you:)

  XOXO

  Vik Ladyla - fashion blog
  vik-ladyla.blogspot.cz

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love all these images. Also loving the Birkenstock done right!

  goldengilt.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen