Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

12 september 2013

MAKEUP / la raffinée


La Raffinée - Als ik één lipstick moest kiezen voor de rest van mijn leven, dan zou het misschien wel deze van Chanel zijn. La Raffinée. De perfecte lipstick voor elke dag, zacht genoeg om niet te veel op te vallen, pittig genoeg om een goede indruk achter te laten. Zachtroze en de perfecte kleur voor mij. Ontzettend flatteus en geraffineerd. Oké, ik weet dat dit nogal klinkt als een goedkope commercial.

Mijn punt is: ik ben heel blij met deze lipstick. Van alle lipsticks die ik heb, is dit misschien wel mijn favoriet. Ik draag 'm (of is het een 'zij'? Ja hè) gewoon heel graag en ik denk dat wanneer ze ooit opraakt, ik een nieuwe ga kopen. Oh ja, ze is mat. Had ik jullie al verteld dat ik van matte lipsticks houd? Bij dezen. :)

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin' of Facebook. You'll make my day!

2 opmerkingen :