Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

19 september 2013

MAKEUP / my first mac productsMy first MAC products - Het is alweer een tijdje geleden, maar dat mag de pret niet drukken. Ik doel op mijn verjaardag en deze producten die ik kado kreeg. En nee, mijn eerste MAC product is dus níet een Mineralize Skinfinish. Wat het dan wel is? Een matte lipstick in Chili en een limited edition Face Kit geïllustreerd door Rebecca Moses.

Ik zal je eerlijk vertellen dat ik nooit echt een groot fan ben geweest van MAC. Ik zag het wel overal en het leek me ook absoluut een goed merk, maar het sprak me gewoon niet zo aan. Het is natuurlijk een vrij duur merk en als ik dan tóch geld uitgeef, dan heb ik liever iets wat ook echt een luxeproduct is. Zoiets als, je raadt het al, Chanel.

Waarom dan toch deze MAC producten? Ik wilde voor dit najaar graag een mooie herfstige, matte lipstick. Ik zocht iets in een mooie 'vintage' oranjebruine kleur en die had Chanel nou net niet. De counter ernáást had echter iets meer keus. Je kunt niet ontkennen dat MAC een uitgebreide collectie heeft. En dus viel mijn oog op Chili. En omdat slechts één product van een merk nu eenmaal niet zo mooi staat in je stash én het mijn verjaardag was, kwam dit mooie palette erbij. Een perfecte kennismaking.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

3 opmerkingen :