Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

18 september 2013

MENSWEAR / the suitThe suit - Ik had het er vanmorgen al over en daarom: een ode aan het pak, dat veel meer mannen zouden moeten dragen. En aan de kennis erover, die veel meer mannen zouden moeten bezitten. Ik heb er verder niet zoveel aan toe te voegen, dus I'll let Mango do the talking. Of the writing, in dit geval. Hier kun je de rest bekijken en nog een tip: laat het vooral ook even aan jóuw man zien.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. vind je everydayCHIC leuk? Like dan ook even de facebookpagina!

Bron afbeeldingen: Mango.com

3 opmerkingen :

  1. Het laatste pak vind ik heel erg mooi met de marineblauwe kleur. Ik vind een pak sowieso altijd erg mooi staan bij een man.

    BeantwoordenVerwijderen