Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

27 september 2013

OUTFIT / baby blueBaby blue - Vandaag weer eens een heel klassieke look, met een nette broek, een blouse, een jasje en loafers. Heel erg office appropriate, denk ik.
Dit jasje vond ik afgelopen zomer in de sale bij H&M Trend. Super mooi vind ik 'm, vanwege de tweed-achtige stof maar ook omdat 'ie een leuk wijdvallend model heeft. Is weer eens wat anders. Gecombineerd met een babyblauwe blouse, die vanwege de stof en het schattige schulprandje een klein beetje 'pyama' aandoet. En een simpele zwarte broek, die dus wél bijzonder is, want hij heeft een mooi ingeweven patroon en van achter leuke ritsjes. Wat vind jij van de outfit?Jasje H&M Trend / Blouse, broek H&M / Loafers Nelly / Tas Mischa Barton

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. doe je al mee aan de winactie? Ik geef deze super mooie nagellak weg aan één van jullie!

8 opmerkingen :