Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

13 september 2013

OUTFIT / the black boyfriend
Top Mango / Jeans Zara / Tas en schoenen H&M

The black boyfriend - en daarmee doel ik natuurlijk op de jeans. Die is echt mijn beste vriend geworden, zoals jullie wellicht al gemerkt hebben. Je moet het zeggen als het vervelend begint te worden, maar combineren is nu eenmaal iets wat ik erg leuk vind. Deze jeans zit lekker en staat werkelijk met alles, dus ik draag 'm gewoon heel vaak. Dat 'ie in de helft (ook hier en hier) van de outfits tot nu toe voorbijkomt, is dus best een realistische weergave.

Zwart en donkerblauw vind ik overigens helemáál geen verkeerde combinatie. In tegendeel, ik vind dat de kleuren elkaar heel mooi aanvullen. Donkerblauw maakt zwart iets frisser en zwart maakt donkerblauw iets stoerder. Het leek me leuk om contrast aan te brengen in de donkere outfit door mijn witte puntige sleehakken erbij aan te trekken. Waarschijnlijk de laatste keer dit jaar dat ik ze draag, want ik vind ze nogal zomers (of denk ik te bekrompen en kunnen ze prima in het najaar?). 

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg me ook op Instagram voor previews en persoonlijke plaatjes.

25 opmerkingen :

 1. Wat is die laatste foto leuk, zo een spontane lach :-) En je staat ook goed met zo'n boyfriend jeans.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die broek heb ik ook in de sale gescoord! Zit heerlijk, niet? Ik hoor ze inderdaad ook vaker zeggen dat zwart en donkerblauw niet mag, maar ik vind er ook niks mis mee. :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat toevallig! Ik had 'm ook in de sale, echt een goede koop! :)

   Verwijderen
 3. Elke vrouw moet een goede basic zwarte jeans in de kast hebben hangen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit. Die schoentjes springen er mooi uit zo! X

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie en simpel! Die schoenen kunnen best vooral in deze combi! Wordt alleen misschien wat koud.

  shakkablakka.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey gaaf blog! Leuk dat je ook op mijn blog hebt gekeken! Xxx Iris.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. leuke outfit! die trui lijkt me heerlijk zitten :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Super leuke outfit! En ik kan me voorstellen dat je dol bent op die broek, want hij is erg leuk! Ik vind je schoenen trouwens ook heel gaaf.

  Liefs!
  http://annabelhappylifetime.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wauw, heel erg leuke outfit: staat je heel goed!
  Liefde voor je header by the way (:

  Liefs, Liese
  Cats & Dresses

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hele mooie outfit, mooie foto's ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Die schoenen zijn leuk! En je staat erg mooi op de foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Simpele maar hele mooie outfit! De broek en trui maken het stoer, je mooie pumps weer chique. Kan zo mooi samen staan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hele leuke outfit! De broek vind ik ook erg mooi en staat je goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Die achtergrond maakt je outfit nog leuker :)
  En ik word ook vrolijk van de laatste foto! xx

  BeantwoordenVerwijderen