Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

6 september 2013

OUTFIT / black jeans
Top Hema / Jasje H&M / Boyfriend jeans Zara / Loafers Vagabond

Black jeans - In deze outfit komt de zwarte jeans heel duidelijk naar voren komen, maar de echte showstopper is misschien wel het jasje. Ik houd de collectie van de H&M redelijk goed in de gaten (lees: ik ben er minstens een keer per week te vinden, bekijk de nieuwste items online en ken de gehele collectie eigenlijk uit mijn hoofd) en toen ik dit jasje de eerste dag zag hangen, twijfelde ik geen moment en nam ik 'm mee.

Vrij uitzonderlijk voor mij gezien de prijs (€39,95), want wat ik bij de H&M koop is meestal een stuk goedkoper en daarom winkel ik er ook zo graag. Maar goed, dit jasje vind ik ge-wel-dig en bovendien heb ik mezelf voorgenomen om minder te kopen, maar wel meer dure dingen. Dingen waarvan ik zeker weet dat ik ze langer en met veel plezier zal dragen. Wat kopen jullie liever, veel voor weinig of weinig voor veel?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

6 opmerkingen :