Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

3 september 2013

OUTFIT / black pencil skirt
Trui Mango / Rok Zara / Tas V&D / Schoenen Bullboxer / Ringen H&M en Lucardi

Black pencil skirt - Zwart op zwart is momenteel één van mijn favoriete combinaties. Het is stijlvol en oh zo makkelijk, want eigenlijk al je zwarte kledingstukken passen bij elkaar. Bovendien is het ideaal voor deze tijd van het jaar, nu je je meest zomerse kleding al wel op kunt bergen maar je nog geen zin hebt in al te herfstige kleuren. Je zwarte look wordt al snel wat spannender wanneer je verschillende texturen combineert, zoals ik hier deed met gebreide stof, jacquard en (nep)leer. Maar het is eigenlijk al snel goed met dit rokje, dat wat mij betreft een prima alternatief is voor de leather pencil skirt.

Het rokje was één van mijn laatste zomersale aankopen en kostte nog maar een prikje bij de Zara. Met het mooie bloemenpatroon en de leren biesjes is het absoluut één van mijn favoriete kledingstukken geworden. Omdat het rokje vrij chic is besloot ik er een simpele sweater en enkellaarsjes bij te dragen om het geheel iets alledaagser te maken. Wat ik vervolgens weer wat heb opgevijzeld met de above knuckle ringen en rode lipstick. En, wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs,
Antoinet

1 opmerking :