Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

23 september 2013

OUTFIT / the cable knit sweater


The cable knit sweater - Deze outfit bestaat maar uit drie kledingstukken, maar toch voelde het heel 'gekleed'. Natuurlijk heeft dat vooral te maken met de rok, die vrij netjes en chic is. Juist omdat de rok zo netjes is, leek het me leuk om dat te contrasteren met de grove gebreide trui.

De trui heb ik nog niet zo lang, maar ik kan nu al niet meer zonder. Hij is heerlijk warm en knusjes en ik trek 'm het liefst elke dag aan. Dat zou eigenlijk prima kunnen, samen met dat andere kledingstuk dat ik het liefst elke dag draag. Doordat de trui zo dik is en een beetje oma-achtig, is het ontzettend leuk om mee te combineren. Dit keer dus met verschillende structuren in één outfit: gebreid, geplooid en geleerd. Sorry. Suède dus. Wat mij betreft een prima match. Wat vind jij?Trui Zara (zoals deze) / Rok H&M (zoals deze) / Schoenen Zara (zoals deze)

Liefs en tot morgen,
Antoinet

12 opmerkingen :

 1. Te gek! Helemaal mijn ding, heerlijk die knit!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijke herfst outfit!

  x J from iatenoodlesforbreakfast.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw, die laatste foto is echt super mooi! En je trui lijkt me ook echt heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love your sweater, ,cute look!

  http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
  twitter & instagram : @fashionrlounge
  Fashion room lounge

  A chic kiss ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel leuk gecombineerd met de plooirok en hoge botjes! :)
  Naomi, x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Oh heerlijke trui heb je aan, echt ideaal voor zulk soort weer nu!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die trui staat heel leuk bij de rok! Mooi gecombineerd!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. heel leuk rokje!

  ps. mijn tasje is van monki

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Mooie trui, en die lipstick staat je goed!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen