Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

16 september 2013

OUTFIT / double denim
Blouse, boyfriend jeans en heels H&M / Tas Zara

Double denim - Een combinatie die misschien niet echt voor de hand ligt, maar die ik nog wel graag eens wilde proberen: een spijkerblouse op een spijkerbroek. Ik moest er even aan wennen, maar hoe vaker ik naar de foto's kijk, hoe leuker ik het vind. Het punt met double denim is dat ik het erg leuk vind bij anderen, maar niet per se bij mezelf. Ik voelde me een klein beetje als een boerenmeisje in een overall. Of een cowgirl.

Om dat 'landelijke' gevoel een beetje de kop in te drukken, besloot ik er een goed stel hakken onder te dragen en mijn haar strak naar achteren te doen. En - ook niet onbelangrijk - voor de foto's koos ik een strakke en industriële achtergrond. Helpt het? Of vinden jullie het nog steeds lijken alsof ik voor een boerenschuur sta? ;)

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

15 opmerkingen :

 1. Dit staat je echt super! Ik heb mijn outfit ook al voor morgen klaarliggen en dan wilde ik dit ook eens gaan proberen! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wow! jij kan het echt heel erg goed hebben zeg :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Zelf vind ik het altijd eng om spijker met spijker te combineren maar jij kan het goed hebben zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. I usually don't like denim on denim but this is really good!
  xx,
  Justina
  www.abentpieceofwire.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik zelf zou het ook niet echt aandurven, tenzij de broek neigt naar zwart.
  Wel moet ik toegeven dat het je erg gaaf staat!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wauw ik vind het zelf altijd moeilijk te combineren, maar jij hebt het precies goed gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuk! Ik houd altijd van double denim!

  Personal blog: Tao of Sophia
  Founder of Blog and The City

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Denim op Denim zou ik zelf ook niet zo snel doen, maar ik vind dit echt heel erg mooi! Echt heel goed gecombineerd en het staat je ook erg goed.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Normaal hou ik niet van denim met denim combineren. Maar jouw outfit vind ik toch wel heel leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Denim is salways cool!!!!

   www.shareasecret.wordpress.com

   xoxo

   Verwijderen
 10. Geweldige outfit, ik vind het gewaagd om zo te combineren. Maar het staat verrassend goed.x

  BeantwoordenVerwijderen