Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

4 september 2013

OUTFIT / floral jacquard


Blouse Mango / Broek ASOS / Tas Zara / Loafers Vagabond

Floral jacquard - Dit is de mooiste broek die ik ooit gezien heb. Denk ik. Serieus: het heeft een bloemenprint, is van een mooie geweven kwaliteit, heeft de perfecte pasvorm en ook nog eens mooie kleuren. Toch is het niet de makkelijkste broek om te combineren en dat wist ik toen ik 'm kocht. Maar voor de prijs (hij is in de sale!) kon ik het niet laten en een tijdje geleden deed ik dan ook mijn eerste bestelling ooit bij ASOS.

Het was geen teleurstelling. Zoals ik al zei, de broek past perfect en heeft zo'n mooi pantalon-model waar ik gek op ben. De bloemenprint is niet gedrukt, maar geweven en dat geeft een mooie luxe uitstraling. De broek is vrij licht van kleur, een beetje zomers misschien, en daarom combineer ik 'm het liefst met donkerder tinten. Er zit al wat groen en rood in, maar door er legergroen en donkerrood bij te dragen, haal je de kleuren nog meer naar boven en wordt het naar mijn idee iets stoerder. Wat vind jij van de combinatie?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

19 opmerkingen :

 1. Zelf ben ik niet zo van de bloemetjesprinten, maar deze vind ik wel leuk en ook mooi gecombineerd.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw echt hele mooie outfit, en prachtige foto's!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele mooie broek! En je vestje heeft de perfecte kleur om hem met je broek te matchen!
  Ik ben trouwens je nieuwste volger. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw ontzettend mooie blog en geweldige naam. Het geheel ziet er super uit, veel succes en ik hoop dat je er veel plezier aan zult beleven. Ik zo te zien wel, want als lezer is het erg fijn om je te bezoeken. Zet hem op! Lieefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel, lief! Ik hoop dat je terug blijft komen :)

   Verwijderen
 5. Echt een mooie outfit en de foto's zijn ook pretty !

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel mooi gecombineerd, en dat tasje is echt leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een mooie combinatie! helemaal perfect

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Yay for your first time ASOS shopping :D
  Die broek is echt mooi c: Ik hou van
  bloemen prints! Xx

  BeantwoordenVerwijderen
 9. De kleuren zijn echt heel mooi gecombineerd, een klassevolle outfit, i like it :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful look!! Love the soft colour pallet! :)

  Take care,
  Daniella xox

  BeantwoordenVerwijderen
 11. wat een geweldige outfit! ik volg je nieuwe blog nu op bloglovin:)

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Hele bijzondere en mooie broek! Daar kun je verschillende kanten mee op, o.a. chic, what's in a name ;)

  BeantwoordenVerwijderen