Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

25 september 2013

OUTFIT / the jacquard jacketThe jacquard jacket - Jep, daar is 'ie weer: het jasje. Dit keer iets anders gecombineerd, ik draag er een skinny jeans bij en mijn nieuwe laarsjes...
Alhoewel, misschien zijn ze niet zo nieuw meer want hier zag je de laarsjes ook al. Verder heb ik het heel simpel gecombineerd met een effen zwart shirt. Het weer is momenteel vrij zacht, waardoor een warmere jas nog niet echt nodig is. Een lekker wollige sjaal volstaat. Eigenlijk is dit dus een heel simpele outfit, maar het jasje zorgt ervoor dat je je net iets bijzonderder voelt.

Behalve natuurlijk als je nog 1784327839 mensen ziet die het jasje ook dragen. Ik kan je zeggen dat het dan een stuk minder speciaal voelt, haha. Al viel dat dit keer wel mee. Ik heb ook al een oplossing bedacht voor dit 'probleem': ik blijf het jasje gewoon nog zo'n dertig jaar dragen, tegen die tijd zie je er vast niemand meer mee. De cost per wear heb ik er dan ook wel ruimschoots uit, trouwens. Win-win! :)


Jasje H&M (hier) / Top Hema (zoals deze) / Jeans H&M (zoals deze) / Tas Mischa Barton (zoals deze) / Laarsjes ASOS (hier)

Wat vind jij van de outfit?
Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

12 opmerkingen :

 1. Wat een gave outfit! :) Ik vind je jasje en je tas geweldig!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice look. Love your jacket!


  http://kissthestarsblog.blogspot.ro/

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je jasje en je laarsjes zijn leuk!! Ach, gewoon je jasje blijven dragen wie weet denkt iedereen wel: bah, er zijn zoveel mensen met dat jasje. Ik draag hem niet meer.. Is een gelukje voor jou:) XO

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hele leuke outfit, mooi gecombineerd ook! Ik vind het een mooi jasje maar heb hm niet gekocht en ik denk er soms nog wel aan hem toch nog te kopen maar twijfel nog haha ;) Hij staat je in ieder geval heel mooi! :D

  xxx
  SarandaAdriana.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. ik hou van dit jasje! en van je schoenen;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Thanks for the nice post

  Packers and Movers Bangalore Will Ensure Tension-Free Move

  Ready to move? Request free quotes today!

  Packers and Movers Bangalore @ http://www.shiftingguide.in/packers-and-movers-bangalore.html

  BeantwoordenVerwijderen