Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

11 september 2013

OUTFIT / jacquard skirt

Top New Yorker / Jacquard skirt H&M (hier) / Boots ASOS (hier) / Tas Van Haren

Jacquard skirt - Jep, dit is het rokje dat bij het jasje hoort. Had ik al verteld hoe geweldig ik het patroon en de kleuren vind? Ik was meteen verliefd, dus ik móest het rokje er natuurlijk ook bij hebben. Vooral omdat mijn kledingkast zo'n beetje alleen maar uit dit soort kleuren bestaat en het rokje dus erg goed te combineren is. Ik beloof jullie bij dezen dat ik ook nog een outfit zal plaatsen waarbij ik ze beiden draag. :)

Sowieso vind ik rokjes leuker in het najaar dan in de zomer. Dan zijn ze tenminste fijn te combineren met een maillot of panty, want ik vind blote beentjes al snel te koud. Al hadden we deze zomer weinig te klagen (daar zijn deze foto's getuige van). Het rokje is vooral heel leuk in combinatie met laarsjes, vind ik. Deze 'Animate Ankle Boots' vond ik laatst in de sale bij ASOS. Ze schreeuwden zo hard mijn naam dat ik ze maar gekocht heb, haha.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. Like de facebookpagina! Vind ik leuk :)

16 opmerkingen :

 1. Leuke outfit! Die laarsjes zijn ook echt heel leuk, helemaal voor dat geld ;)

  StyleDepartment

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Normaal zou ik die laarsjes niet snel kopen, maar wat heb jij ze toch goed weten te combineren!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful colours! Love the clutch.

  http://onecharm.blogspot.nl/

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik zag die rok eergisteren hangen toen ik ging shoppen. Ik vond hem super maar ik nam hem niet mee omdat ik niet wist hoe hem te combineren. Jij hebt dit super gedaan! Love your outfit :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke outfit! Je rok staat je erg goed. Leuke blog heb je nu ook Antoinet!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ooh dat rokje wil ik ook zo graag! En wat een mooie tas zeg. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. de kleuren staan super mooi bij elkaar en bij je make up! Echt prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie outfit, ik vind het rokje echt waanzinnig!

  BeantwoordenVerwijderen