Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

9 september 2013

OUTFIT / striped top


Top Mango / Boyfriend jeans Zara / Tas Mango / Loafers Vagabond

Striped top - Dit is een combinatie die volgens mij altijd kan: een gestreepte top plus jeans. Het doet een beetje Frans aan, en dat effect versterkte ik door er een baretje bij op te doen. Ik houd heel erg van de befaamde je-ne-sais-quoi outfit (wie niet) en als ik er zelf maar een kléin beetje zo uit zie ben ik al heel blij. Zo'n look die perfect in balans en afgestyled is, maar er uit ziet alsof je zo uit bed gerold bent en wat random kledingstukken bij elkaar aangetrokken hebt. Het ziet er in ieder geval niet uit alsof je er érg goed over hebt nagedacht.

Om een dergelijke 'Franse' look te creëren heb je volgens mij niet heel veel nodig. Een kast vol goede basics is eigenlijk het belangrijkste, wat betekent dat je moet investeren in een paar mooie effen t-shirts, jeans en sweaters. En een gestreepte top (of meerdere) natuurlijk. Gestreepte top, goede jeans, gave schoen en iets op je hoofd: wat mij betreft ben je dan klaar.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'. Dankjewel!

7 opmerkingen :

 1. Heel mooi, net een Française!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik zag jou bij een ander voorbij komen,super leuke outfit!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. geweldige outfit en prachtige foto's heb je genomen! Helemaal om bij weg te dromen die achtergrond! Je tas vind ik ook heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke outfit! Die boyfriend jeans staat je goed :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen