Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

26 september 2013

PERSONAL / get to know meGet to know me - everydayCHIC staat nu zo’n drie weken online en wat vind ik het leuk. Ik word er blij van: van elke bezoeker, lieve reactie of nieuwe volger. Van jou dus! En omdat ik wil dat dit een persoonlijk modeblog is, ga ik jullie in dit artikel eens flink veel over mezelf vertellen. Zodat jullie me misschien wat beter leren kennen. Losjes gebaseerd op de ‘get to know me’-tag die overal rondzwerft. En dat vind ik best een beetje eng, omdat ik nu het gevoel heb dat ik mijn ‘hele hebben en houden’ op het internet gooi. Ja, ik ben nog van een generatie die daar een beetje bang voor is.

Dan kan ik maar beter gelijk met mijn leeftijd beginnen: ik ben 24. Ik ben getrouwd met mijn grote liefde, inmiddels (afgelopen zondag om precies te zijn) is dat alweer drie jaar geleden. We wonen samen in een crappy flatje in Groningen. Waar we overigens wel heel blij mee zijn, want we zijn beiden aan het afstuderen en woonruimte is dúúr. Maar zodra we het ons kunnen veroorloven zijn we hier weg. Samen met onze kat, James, een grijze Maine Coon.

Ik ben een echt avondmens. Of beter misschien: nachtmens.  Mijn man en ik beiden trouwens, dus dat gaat prima. Ook zijn we allebei niet echt opruimtypes, waardoor ons huis een lekker rommeltje is. Wat ook niet meehelpt: we hebben niet zoveel ruimte, maar wel heel veel spullen. Onze kasten staan bijvoorbeeld (letterlijk) dubbeldik volgepakt met boeken, cd’s en prullaria. We zijn echte verzamelaars: mijn man verzamelt muziek, ik kleding (dat laatste viel te verwachten, haha).


Ik draag een bril. Alhoewel, niet echt vaak. Ik zou eigenlijk lenzen moeten nemen, maar ik vind dat van die enge dingen (hebben meer mensen daar last van?). Ik ben niet zo lang, 1.67m of zoiets. Ik heb twee broers en twee zussen. Mijn ouders komen allebei uit Zeeland, maar ik ben zelf opgegroeid in Flevoland. Mijn man komt uit Friesland (ja, dat had ik ook nooit gedacht, haha). Ik heb nog steeds geen rijbewijs. Daar ga ik iets aan doen zodra ik veel geld verdien.

Zoals ik al zei ben ik aan het afstuderen. Geschiedenis. Wat ik hiermee precies ga doen? Geen idee, om eerlijk te zijn. Ik weet wel dat ik aan de universiteit ontzettend veel geleerd heb. En door het volgen van een minor kwam ik in aanraking met journalistiek. Daar kwam ik erachter dat mijn kracht ligt in het schrijven van populairdere, toegankelijke artikelen. Het liefst word ik dan ook redacteur voor een tijdschrift of online magazine. Of van een blog natuurlijk. Afgelopen zomer liep ik stage bij followfashion.nl en dat overtuigde me ervan dat ik het zeker in me heb om zoiets te doen.

Wat minder serieus: mijn favoriete parfum is Euphoria van Calvin Klein. Als ik per se een favoriete film moet kiezen, dan is dat denk ik Pride and Prejudice (cheesy, I know). Mijn favoriete ijs is Ben&Jerry’s Cookie Dough. Het laatste wat ik kocht is een roze wollige trui van de H&M, met 25% korting. Op mijn wishlist: een grijze cable knit sweater en een off white zijden blouse. En als laatste, omdat ik het een grappige vraag vond: op hoeveel kussens ik slaap. Dat is dus twee (ik ben benieuwd, wat zegt zoiets over iemand?).

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. omdat ik jullie lief vind, organiseer ik een leuke winactie! Meedoen is super simpel >>

17 opmerkingen :

 1. Leuk! Je blog heeft in drie weken al flink wat "body" gekregen. Echt leuk om zo nu en dan even op te neuzen. Succes met afstuderen en geniet van Groningen! (Ik heb er ook gestudeerd. Inmiddels 6 jr geleden naar Amsterdam verhuisd, maar vind Grunn nog steeds super.)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat leuk om te lezen! Grappig om te weten dat je journalistiek ook leuk vindt. Ik heb vorig jaar de opleiding journalistiek gedaan, alleen had ik niet genoeg studiepunten om over te gaan naar het tweede jaar. Ik doe nu communicatie en daarmee kan ik nog steeds redacteur worden!

  Je was er vroeg bij met trouwen, maar als het goed voelt moet je het gewoon doen. Leuk!! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ook een jaar journalistiek gedaan, maar dat bleek uiteindelijk toch niet echt iets voor mij te zijn, alhoewel ik schrijven (en daardoor bloggen) nog steeds tof vind. En wat een mooie kat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuk om te lezen! Je leert geschiedenis maar liep stage bij een fashionsite? Haha die link kon ik even niet leggen, wel super gaaf dat je er stage liep :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Klopt! Ik liep ook niet officieel stage voor mijn studie, maar gewoon omdat ik het leuk vond :)

   Verwijderen
 5. love the photos :) a really lovely read - you have written it with passion and enthusiasm!

  iampolkadots.blogspot.co.uk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Echt leuk om te lezen en je beter te leren kennen :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat ontzettend leuk om te lezen! Vind je blog leuk :)

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk om te lezen :) Mooie foto ook!

  xoxo
  www.its-dash.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Leuk om te lezen! Je blog is goed gegroeid in 3 weken, leuk om te zien. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik heb je blog net ontdekt en ben je gaan volgen via Bloglovin'!
  Leuk om te zien dat je in zo'n korte tijd al zoiets moois op hebt kunnen bouwen. Ik ben zelf ook net (weer) begonnen met bloggen! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wauw, toffe blog! Ziet er strak uit en veel gevarieerde artikelen. Leuk artikel dit, leuk dat jij ook op 'latere' leeftijd bent begonnen met bloggen! Liefs, Aranka

  BeantwoordenVerwijderen