Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

3 september 2013

REVIEW / opi vesperOPI Vesper - Van de OPI the Bond Girls collectie is er wat mij betreft één lakje dat eruit springt en dat is deze. Misschien is het omdat ik van alle Bond Girls Eva Green het leukst vind, of omdat donkerrood mijn favoriete nagellakkleur is - of misschien allebei. Ik had het lakje al langer op het oog toen ik 'm met korting bij ASOS vond. Bestellen, dacht ik meteen.

Een paar dagen later opende ik mijn pakketje en kon ik de nagellak proberen. Bij de eerste streep op mijn nagel schrok ik: is de nagellak nog wel goed? Ik heb een ander liquid sand lakje en daarvan is de structuur dik, een beetje stroperig en de kleur volledig dekkend. Ik verwachtte bij Vesper niet anders. Vesper ziet er in het potje uit als donkerrood, maar is op de nagels paars, doorzichtig en waterig. Ik googlede of anderen hier ook last van hadden en het bleek normaal te zijn.

Vesper blijkt behoorlijk op te knappen na een tweede laagje. Met een tweede laagje verandert het lakje in een donkerpaarse, bijna zwarte kleur en komt de liquid sand structuur goed naar voren. Nóg intenser is de kleur met een derde laagje. Op de foto zie je dat de lak dan volledig dekkend is. Normaal gesproken vind ik het vervelend om zoveel laagjes op m'n nagels aan te moeten brengen, maar in dit geval stoort het me niet. Doordat de nagellak zo dun van structuur is en mat opdroogt, is de droogtijd miniem en ben je eigenlijk zo klaar.

Conclusie: ik vind Vesper móói! Ik ben niet teleurgesteld in het lakje, ondanks mijn eerste reactie. Het lakje blijkt met twee laagjes volledig aan mijn verwachtingen te voldoen en heeft een mooie, chique kleur. De liquid sand structuur is even wennen (het voelt een beetje aan als schuurpapier) maar heeft mijn hart inmiddels volledig veroverd. Wat vind jij van Vesper?

Liefs,
Antoinet

3 opmerkingen :

  1. Wat een prachtig lakje! Ook al is donkerpaars normaal niet een van mijn favoriete kleurtjes.

    BeantwoordenVerwijderen