Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

17 september 2013

SHOPPING / emerald suede shoes1. Gianvito Rossi / 2. Geox / 3. Unisa / 4. Tamaris / 5. Even&Odd

Emerald suede shoes - Het schijnt de kleur van 2013 te zijn: smaragdgroen. We zagen de kleur aan het begin van het jaar al veel, maar ik denk dat smaragdgroen het ook komend seizoen helemaal gaat maken. Het is ook gewoon een heel mooie kleur. Om Pantone te quoten: "Lively. Radiant. Lush... A color of elegance and beauty that enhances our sense of well-being, balance and harmony." Ik weet het niet zo goed met die balans en harmonie, maar dat de kleur elegant en mooi is, daar ben ik het absoluut mee eens.

Smaragdgroen vind ik het vooral heel goed doen als schoen. En dan het liefst in suède, want dat zorgt voor een mooie nuance in de kleur, vind ik. En ik vind het effect van 'ineens een gekleurde schoen' gewoon erg leuk. Een beetje zoals op bovenstaande foto's: een vrij neutrale en herfstige (wat houd ik toch van die herfstige kleuren!) outfit, en dat er dan zo'n groene schoen onderuit piept. Vind ik leuk.

Liefs,
Antoinet


Bovenstaand beeld: DustJacket

1 opmerking :