Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

10 september 2013

SHOPPING / the little nowhere bagThe little Nowhere bag - Over de perfecte LBB gesproken: op de valreep kwam ik deze tas nog tegen. Ik vind 'm leuk! Klein en heel fijn, ook wat betreft de prijs. De 'Nowhere Blaze Strap Bag' is van echt leer en nu met 70% korting (ja, hij was dus eerst echt honderd euro) in de sale bij Nelly.com. Mooi in zwart, maar stiekem vind ik de donkerrode variant nog leuker. Black, blue of burgundy: voor de naam maakt het niet uit. Welke van de drie LBB's wordt het?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bovenstaand beeld: Nelly.com

14 opmerkingen :

 1. Leuk tasje dat overal wel bij past! Ik zou voor de zwarte gaan:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hij is heel leuk!! Vooral de zwarte kun je overal mee combineren :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind de zwarte en de blauwe allebei leuk, ik zou denk ik toch voor de blauwe gaan. (:

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow zo mooi en voor zo'n goedkoop prijsje! Good deal :D
  xx
  Iatenoodlesforbreakfast.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 5. schattig tasje! ik vind ze allemaal mooi, maar ik denk toch dat ik voor de zwarte zou gaan

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een leuk tasje! Als ik voor jou was zou ik voor de zwarte gaan !

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ooo love this bag! The burgundy colour is my favourite! :)

  Take care,
  Daniella xox

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik vind de zwarte het mooiste, wat een ongelooflijk leuk tasje!

  BeantwoordenVerwijderen