Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

30 september 2013

UNPUBLISHED / september


September - Veel bloggers doen aan het eind van de maand een recap van hun outfits. Ik vind dat altijd erg leuk om te zien, maar het is ook wel een beetje saai. Daarom leek het me leuk om wél al mijn outfits op een rijtje te zetten, maar dan aan de hand van unpublished foto's. Foto's die de strenge selectie (haha) net niet overleefden, maar het misschien wel verdienen alsnog gepubliceerd te worden.

Dus bij dezen: de tweede ronde, de herkansing, de bonus tracks. Voor de die-hard fans, zeg maar. Heb je een outfit gemist of wil je het gewoon nog eens bekijken, klik dan op de foto om naar het betreffende artikel te gaan. De outfitpost van bovenstaande foto vind je hier.


Wat vinden jullie van deze manier van een recap? Leuk om te zien, of zijn het te veel foto's? Let me know!

Liefs en tot morgen,
Antoinet

8 opmerkingen :

 1. Ik vind het heel leuk, lijken net inspiratie foto's. Je hebt een geweldige stijl zeg!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat heb je toch een leuke stijl :D

  BeantwoordenVerwijderen
 3. So many amazing looks! I am DYING over the chunky knit sweater.

  goldengilt.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuke stijl heb jij, zeg. erg erg erg leuk! Ik ben zelf niet super modebewust maar jouw outfits inspireren me. Basic met aparte items gecombineerd. I like!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Dankjewel voor je lieve reactie! Wat leuk om juist zo terug te blikken op de maand (: Die broek in de eerste foto is echt fantastisch, heel gaaf printje.

  Ik hoop dat je nog eens langskomt!

  BeantwoordenVerwijderen