Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

25 september 2013

UPDATE / isabel marant x h&m lookbook


Isabel Marant x H&M Lookbook - Ja hoor, het is zover. Een eerste voorproefje konden we eergisteren al zien, maar nu is ook de rest van de beelden voortijdig uitgelekt. En het lookbook van de Isabel Marant voor H&M collectie stelt zeker niet teleur.

We zien overduidelijk Isabel Marant: de schoenen (natuurlijk!), maar ook de borduursels, breisels en ethnische prints. Toch ziet het er ook heel erg H&M uit, wat niet zo gek is natuurlijk want de H&M collecties van dit jaar waren al overduidelijk geïnspireerd op deze stijl. De leren en geborduurde broeken, de blouses met print: dat hebben we eerder gezien. De Isabel Marant collectie gaat naar verwachting aardig aan de prijs zijn en ik vraag me af of alle items dat waard zijn, gezien je dit soort dingen ook al in de gewone collectie kon vinden.

Natuurlijk zitten er ook genoeg items bij die exclusiever en erg Isabel Marant zijn (het jasje, de boots) en wellicht dat die dan ook wel het beste gaan lopen. Ik weet het niet, we gaan het zien. Ik kan in elk geval niet wachten. Nog meer beelden van het uitgelekte lookbook vind je hier en álle 121 items van de collectie hier. Zie jij uit naar de collectie?Liefs,
Antoinet

Bron afbeeldingen: Fashionista.com

2 opmerkingen :

  1. soo lovelyy! shall we follow by facebook and bloglovin?
    www.supongoestilo.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Mooie items! Ik wil snel een keer een kijkje nemen in de H&M!

    BeantwoordenVerwijderen