Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

7 september 2013

VIDEO / back to school basics

   

Back to School Basics - Mijn favoriete fashion inspiratie is wanneer kledingstukken op verschillende manieren worden gecombineerd. Drie keer een trui anders gestyled, mix and match met vijf items: dat soort artikelen heb ik altijd het leukst gevonden. Het bewijst hoe divers kleding is en dat je niet veel kleding hoeft te hebben om er toch steeds anders uit te zien.

Dit filmpje laat dat precies zien, plus er wordt gebruik gemaakt van vier kledingstukken die basic zijn, maar niet voor de hand liggend. Zo vind ik een sweater dress niet per se basic, maar het filmpje overtuigde me ervan dat het echt een onmisbaar kledingstuk is. Niet zo gek dus dat ik een tijdje geleden dit jurkje heb toegevoegd aan mijn collectie basics.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bovenstaand beeld: The Chriselle Factor

2 opmerkingen :

  1. Erg leuk, ik combineer vaak dezelfde items ook op veel manieren!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel tof filmpje! Handige tips :) x

    BeantwoordenVerwijderen