Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

28 september 2013

VIDEO / em cosmetics


Em cosmetics - Michelle Phan is zo'n beetje de grootste beautyguru die er bestaat. Een echte zakenvrouw, die haar geweldige succes enkel te danken heeft aan... het plaatsen van make-upfilmpjes op Youtube.

Haar filmpjes trekken letterlijk miljoenen kijkers en dat maakt haar enorm invloedrijk. Het zorgt er ook voor dat ze een interessante zakenpartner is voor cosmeticamerken en andere bedrijven. Niet zo lang geleden heeft mevrouw Phan dan ook haar eigen make-uplijn gelanceerd: em cosmetics. En wat zit dat goed in elkaar!

Ik kan niet zoveel zeggen over de make-up zelf, want buiten de V.S. is het nog niet verkrijgbaar. Van wat ik ervan heb meegekregen (reviews e.d.), denk ik dat de kwaliteit van de producten goed is maar de prijs enigszins aan de hoge kant. Maar het concept, daar kan ik alleen maar 'wauw' tegen zeggen! Je merkt aan alles dat er ontzettend goed over is nagedacht. De prachtig vormgegeven website is daar getuige van. Interactief, met bij elk product uitleg in de vorm van een video en looks die je zelf kunt namaken. Helemaal passend bij waar Michelle 'groot' mee is geworden. Wat moet daar ontzettend veel werk inzitten.

Helaas kan ik hieronder niet één van die leuke how-to filmpjes neerzetten want ze staan exclusief op de website. Daarom vandaag de aanbeveling om vooral naar de website van em cosmetics te gaan, al die leuke filmpjes te bekijken en lekker te ontspannen. Neem er lekker wat thee en koekjes bij, want het zijn er behoorlijk veel. Je vind de how-to filmpjes hier. Geniet van je weekend!

   

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. doe je al mee aan de leuke winactie? Ik geef deze supermooie nagellak weg>>

Bovenstaand beeld: emcosmetics.com

1 opmerking :