Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

21 september 2013

VIDEO / haider ackermann fall 2013


   

Haider Ackermann Fall 2013 - De Fashion Weeks zijn in volle gang en dat betekent dat we weer worden gebombardeerd met (alweer) de lente- en zomercollecties van tig verschillende ontwerpers. Om eerlijk te zijn: ik houd het niet super goed bij. Daarvoor zijn er simpelweg te veel shows en veel ervan hoef ik echt niet te zien.

Een designer wiens collectie ik wél graag bekijk is Haider Ackermann. De manier waarop hij verschillende vormen, materialen en texturen combineert vind ik ontzettend mooi. Daarom vandaag voor jullie een filmpje waarin de collectie van dit najaar te zien is. Ik kijk al uit naar zijn nieuwe S/S collectie, die over precies een week geshowd zal worden in Parijs.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. een uitgebreid overzicht van de collectie vind je hier. Volg everydayCHIC ook via facebook!

Bovenstaand beeld: Style.com

4 opmerkingen :

 1. Hé, wat leuk dat ik zijn naam weer tegen kom; een week geleden was hij gastredacteur van DeLUXE van het NRC en zag ik ook al erg mooie plaatjes!
  http://www.nrcmedia.nl/nrc-media/haider-ackermann-gastredacteur-deluxe/

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat leuk! Kijken of ik een exemplaar kan bemachtigen dan :)

   Verwijderen
 2. Super leuke post! Ik het wat nieuws bijgeleerd :)
  Ik kende deze ontwerper nog niet en idd het is echt prachtig werk!
  Thank you for the share, Love, Lima xoxo

  www.limaswardrobe.com

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Graag gedaan! Houd 'm in de gaten, want ik las zelfs dat Karl Lagerfeld hem als waardige opvolger ziet bij Chanel ;)

   Verwijderen