Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

26 september 2013

WIN / opi vesper


Edit: De winactie is afgelopen, je kunt niet meer meedoen.

OPI Vesper - Wat ik van deze nagellak vind, kon je hier al lezen. Spoiler: hij is super mooi. Liquid sand, en ook nog eens in mijn favoriete kleur. Limited edition. Kan het nog beter? Ja, want ik ga een exemplaar weggeven aan één van jullie! Meedoen is super simpel.- Volg everydayCHIC via Facebook of Bloglovin' (het liefst allebei natuurlijk!).

- Like dit bericht of Facebook hier of op Bloglovin' hier.

- Laat hieronder een reactie achter met je e-mailadres en vertel iets leuks over jezelf (zoals welke nagellak je nu draagt, ofzo).

- Lees alle artikelen die ik tot nu toe heb geschreven (grapje).

Doe lekker mee, wie weet valt dit lakje dan binnenkort wel bij jou in de brievenbus!

Liefs,
Antoinet

Deze winactie is op eigen initiatief en niet gesponsord door OPI.
De winactie is geldig voor bezoekers woonachtig in Nederland.
Onvolledige inzendingen tellen niet mee.
De winnaar wordt willekeurig gekozen en via e-mail op de hoogte gesteld.
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Bovenstaand beeld: Pinterest

10 opmerkingen :

 1. Leuk en prachtig kleurtje!
  1) Ik volg je al een poosje op Bloglovin
  2) Ik heb je bericht geliked.
  3) judithhuls@hotmail.nl. Een leuk weetje maar misschien ook wel een beetje in strijd met deze winactie: ik heb een schoenendoos tot aan het randje vol met nagellak.

  Fingers crossed! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik doe supergraag mee :) Ik volgde je al op fb en sinds vandaag op bloglovin (waarom niet andersom? Wel ik heb pas sinds vandaag de knop voor je te volgen op bloglovin gevonden, heel bizar. Want toen ik je 'ontdekte' was die er precies nog niet. Klopt dit? Of heb ik er zo overgekeken?)
  Momenteel heb ik een berry-kleurig lakje op van Gio de Giovanni (een Spaans merk, gekocht in Madeira)
  Liefs,
  Jana

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, geen idee. Volgens mij staat ie sinds het begin al op dezelfde plek (rechtsboven onder het knopje 'follow'). Leuk dat je me volgt! :)

   Verwijderen
 3. Wat leuk! Ik doe heel graag mee:) Ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel een like gegeven! Ik heb nu op mijn nagels: feather nagellak! Super leuk:) Mijn nagels zijn een beetje aan het kapot gaan van de gelnagels en gelnagellak van afgelopen zomer dus ik ga dit winter maar weer gewone nagellak op doen! Mijn emailadres: bertine @ aboutfashion.nl (aan elkaar uiteraard,maar dit is tegen spam)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. En of ik meedoe! Ik ben gek op OPI nagellak, maar "trakteer" mezelf er maar eens in de zo veel tijd op want tsja.. ze zijn best kostbaar. Deze kleur vind ik te gek (evenals de hele Bond Girls collectie trouwens). Zoals je al weet, lees ik je blog met erg veel plezier - het is extra tof omdat wij ook een startend blog zijn en het leuk is bij te houden hoe een ander deze opstart tegelijkertijd doormaakt. Mailen kun je naar: heartpickedblog@gmail.com Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuke actie!
  Ik doe graag mee, ik ben een grote nagellak fan!

  diolifestyle.nl
  diolifestyle@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super leuke winactie! Ik doe graag mee want ik ben dol op liquid sand lakjes! Ook heb ik nog geen lakje van OPI dus het lijkt me leuk om kennis mee te maken! Ik heb echt alles gadaan wat moet en mag! :)
  Liefs Laura

  Lifebeautystyle12@gmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Leuke winactie en echt een mooie look, past zeker bij de nagellak! Zelf heb ik nog geen OPI lakjes en wat een mooie mysterieuze kleur, perfect voor de herfst/winter! Ik doe zeker mee! Ik volg je via bloglovin en heb deze post geliked. Zelf zou ik ooit een hele kamer vol met nagellakstash aan me muur willen zien hangen! :D. Email: lie-ying_wu@live.nl

  liefs,
  X

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Ik doe zeker mee, wat een mooi kleeur! Ik vind nagellak namen ook altijd zo komisch. Ik heb een metallicblauwe die Mermaid My Day heet. Ik heb nog nooit een OPI lakje gehad, dus ik ben benieuwd. Ik volg je al een tijdje en heb net dit bericht geliked. Mijn e-mail is jannakamphof@gmail.com

  Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. ik hou ontzettend veel van nagellak, alleen haal ik zelf meer budget merken. Ik zou graag de opi willen uitproberen:)

  x loubna

  loubnaloubna1@live.nl

  BeantwoordenVerwijderen