Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

10 oktober 2013

BEAUTY TREND / dark statement lipsDark statement lips - In de reeks beautytrends vandaag mijn favoriet van dit seizoen: opvallend donkere lippen. Opvallend, niet alleen omdat de kleur erg uitgesproken is, maar ook omdat de rest van de look heel neutraal is gehouden. Eigenlijk hetzelfde als de nude trend, maar dan mét donkere lippen als statement.

Opvallend donkere lippen vereisen nog meer dan met een nude look een perfecte huid. Donkerrode en aubergine kleuren kunnen oneffenheden en rode vlekjes in je gezicht erg benadrukken, dus foundation en concealer is hierbij een must. Je wilt immers alleen je lippen er uit laten springen. Zoals je op de foto's kunt zien is er eigenlijk geen sprake van blush. Om toch een beetje leven in je gezicht te brengen (op de catwalk kan het prima, maar in real life kun je er snel wat ziekjes uitzien) kun je highlighter aanbrengen op je jukbeenderen en eventueel wat bronzer eronder.

De beste kleur voor je statement lippen is dit seizoen heel donkerrood met een oranjebruine of auberginekleurige ondertoon. De lipstick kan mat zijn, maar mag dit najaar ook weer een metallic gouden glansje hebben. Om je look in balans te brengen, is het mooi je wenkbrauwen extra aan te zetten. Zware, borstelige wenkbrauwen à la Cara Delevingne zijn er super mooi bij. Dit seizoen is er opvallend weinig nadruk gelegd op de wimpers. Houdt het daarom bij een eenvoudige mascara die er natuurlijk uitziet, bijvoorbeeld in een bruine kleur.


Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bron afbeeldingen: Style.com

3 opmerkingen :

  1. Ik vind dit echt tien keer niks, hahaha. XO

    p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen