Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

3 oktober 2013

BEAUTY TREND / nude nude nudeNude nude nude - Ik was van plan alle beautytrends voor najaar 2013 te bespreken, maar ik kwam er al snel achter dat dat iets teveel wordt. Toen dacht ik: ik maak een samenvatting van de trends, een soort ‘algemene beschouwingen’. Maar toen besefte ik dat ik over elke trend wel iets meer wilde zeggen. Daarom heb ik besloten om gewoon meerdere artikelen te maken, waarin ik per artikel een specifieke trend behandel. Vandaag: nude.

Nude, nude, en nog eens nude. Het was echt opvallend hoeveel designers hun modellen met een no makeup make-uplook de catwalk opstuurden. Je kunt het lui noemen, of ongeïnspireerd. In ieder geval gaat de aandacht wel naar de kleding. Maar vergis je niet: in deze naakte gezichten zit nog behoorlijk wat werk. De perfecte nude make-up vereist namelijk... perfectie.

Een nude make-uplook werkt eigenlijk alleen in combinatie met een perfecte huid. Dat betekent goede verzorging, foundation en concealer. Maar ook: highlighter, blush en bronzer. Je wilt namelijk het accent leggen op de mooiste delen van je gezicht. Als je de looks van dichtbij bekijkt, zie je dat er gespeeld is met peachy kleuren op de wangen en lippen, gouden accenten bij de ogen en zelfs subtiele eyeliner. Het allerbelangrijkste zijn misschien wel de wenkbrauwen. Die mogen zwaarder aangezet worden dan normaal, want die bepalen het karakter in je gezicht.


Wat vinden jullie van de nude make-uptrend? Lekker makkelijk, of...?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. doe je al mee aan de winactie? Ik geef deze mooie limited edition OPI nagellak weg!

Bron afbeeldingen: Style.com

15 opmerkingen :

 1. Ik ben dol op de nude-looks! Het is lekker simpel en past echt vrijwel overal bij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind dit wel leuk, is lekker fris en niet zo fake als de meeste trends. Leuk voor de schooldagen ! x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi! Dit laat tenminste het echte gezicht van het model zien. Normaal zijn zo zo in extreme make up, dit is prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik vind het erg mooi een natuurlijk. Leuk artikel! XX

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooie inspiratie foto's!  www.style-chameleon.com

  RELEASE THE BEAST PARTY GIVEAWAY!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooie make up trend en idd misschien ook wel lekker makkelijk, haha! :)

  xoxo
  Shalane
  www.fashionmoodboard.com

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Yeah, i like! Het is een look die iedereen gemakkelijk kan 'maken' en het is draagbaar voor ieder moment.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. I love the nude-look! Leuk artikel en fijne inspiratie!

  Liefs, Jennifer

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik houd van node-look, lekker naturel!! Erg leuk artikel! x

  www.merdjelinn.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik vind de node-look erg leuk en je hebt er een heel leuk artikel van gemaakt!
  nog een hele fijne week en hoop je keer terug te zien op mijn blog!

  http://rachelkromdijk.blogspot.nl liefs

  BeantwoordenVerwijderen