Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

6 oktober 2013

INSPIRATION / holly rogers in parisHolly Rogers in Paris - Je weet dat je een outfit echt mooi vind... als je 'm per ongeluk twee keer op Pinterest plaatst. Nou heeft deze outfit ook wel alles wat ik momenteel mooi vind: zwart en grijs en de combinatie van een dikke trui met nette rok. En ik moet zeggen dat ik ook wel heel blij word van die schoenen, want wat zijn die eigenlijk móói! Ik vond het dus wel de moeite om aan deze outfit een inspiratiepost te wijden.Een nadeel van Pinterest (maar vooral van Tumblr, waar heel veel van 'afgepind' wordt) is dat het zo moeilijk is om de bron van de foto te achterhalen. Het kostte me dan ook aardig wat moeite om te achterhalen waar de andere foto die ik had gepind, oorspronkelijk vandaan kwam. Gelukkig zag ik bij de foto hierboven al snel het watermerk: Stockholm Streetstyle. Wat ben ik eigenlijk blij dat zij sinds kort hun website in het midden van de foto zetten. Want ja, ik wil dus wél weten waar een foto vandaan komt. Misschien moet ik mijn eigen foto's toch ook maar zo'n watermerk meegeven.

Nog een voordeel van de bron achterhalen: dan kom je er bijvoorbeeld achter wie de vrouw op de foto is. Want eerlijk gezegd had ik dus geen idee. Het blijkt Holli Rogers te zijn en zij is de fashion director van Net-a-Porter. Inderdaad, die poepieluxe designerwebshop. Niet zo gek dus dat deze dame er tijdens de afgelopen modeweek in Parijs op en top fashionable uitzag. En ook de rest van het jaar, trouwens.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bron foto's: Stockholm Streetstyle

4 opmerkingen :

 1. Dit is ook één van mijn favo outfits. Heerijk zo'n dikke trui met een rok combineren. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een super mooie outfit!
  Ik hou van een dikke trui en rok-combinatie!
  XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind dat ze er prachtig uit ziet! Maar geen wonder dus als je een fashion director bent haha xo

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Vooral die dikke trui vind ik gaaf!!

  BeantwoordenVerwijderen