Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

29 oktober 2013

NAILS / paris manicure


Paris manicure - Ik ben geen groot fan van de french manicure, maar deze chique variant kan ik wél heel erg waarderen. Een nude nagelbed met een randje dat niet wit is, maar een mooi kleurtje heeft. In dit geval een héél donkerrode, bijna zwarte kleur. Ik doopte 'm de paris manicure.

Frans, chique en fashionable: ik zou deze vorm van nail art eigenlijk veel vaker willen dragen. De manicure vereist echter aardig wat precisie en daarmee tijd. En zoals ik al eerder zei, ik houd er niet zo van als ik erg lang bezig ben en ik vervolgens maar een dag lang van het resultaat kan genieten. Gelukkig zit deze nagellak er al zo'n drie dagen perfect op. Voor herhaling vatbaar dus!


Ik gebruikte een basecoat van Bourjois (ik pak meestal een nail hardener als basis), een topcoat en Red ahead van Essence. Ringen van Lucardi en H&M.

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

12 opmerkingen :

 1. heel mooi, bedankt voor de inspiratie:) en een tip om snel een strakke lijn te krijgen: gewoon met je nagellak een horizontale streep zetten en met een schoon kwastje aan de onderkant erlangs strijken en de overtollige nagellak eraf halen! En dan heb je een strakke lijn:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Super! Eeentje die ik zelf ook eens ga proberen. :)
  x

  http://lovelifelovefashion.be

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf gedaan met het donkere kleurtje!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love the nails!!! I love your blog, your pictures are nice! Would you like to follow each other via blogloving? I think you are so inspired to me! ;) xx

  www.shoppingmarbella.com

  BeantwoordenVerwijderen
 5. super! ziet er goed uit
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi! Zou willen dat ik ook zulke mooie nagels had. :-) Gave ringen ook!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Oeh, ik ben ook niet zo'n French manicure fan maar deze is wel prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen