Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

23 oktober 2013

OUTFIT / black and brown


Black and brown - Vroeger dacht ik altijd dat bruin en zwart combineren not done was. Maar nu vind ik het eigenlijk wel mooi. In deze outfit combineerde ik verschillende tinten bruin met zwart. Bruin geeft warmte aan zwart en zorgt voor een mooi herfstig ensemble. Ik droeg een aantal echte klassiekers, zoals de gestreepte top en de camel coat. De leren broek zorgt ervoor dat de outfit een iets stoerder randje krijgt.


Top H&M / Jas Mango / Broek H&M / Schoenen Van Haren / Tas Mango / Horloge Casio

Wat vinden jullie van het resultaat? Vinden jullie bruin en zwart mooi samen?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'!

10 opmerkingen :