Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

4 oktober 2013

OUTFIT / the classic watchThe classic watch - Zoals jullie wellicht gemerkt hebben, heb ik een lichte voorkeur voor Casio horloges. Het begon een paar jaar geleden, toen ik de retro digitale Casio’s voor het eerst spotte op verschillende blogs. Ik was al vrij snel verliefd. Vintage maar modern, digitaal maar met een ouderwets degelijke band: de horloges hebben een soort vreemde mix van elementen die mij erg aanspreekt.

Toen de eerste televisies op de markt kwamen, zagen die er heel anders uit dan nu. Het toestel moest geïntegreerd worden in de huiskamer en kon er daarom niet te gek uit zien. Om de doorsnee burger aan te spreken, werden de tv’s dan ook vormgegeven als meubels uit die tijd. Dat betekende een houten omlijsting, pootjes eronder: als een echt ‘kastje’ dus. De Casio horloges hebben een beetje hetzelfde: het is moderne technologie in een ouderwets jasje.Vestje Pull&Bear / Top Hema / Broek H&M / Schoenen Nelly / Horloge Casio (hier)

Ik zat al een tijdje te denken aan een uitbreiding van mijn Casio collectie. Na mijn twee digitale horloges, in goud- en in zilverkleur, wilde ik graag een analoge variant. Een echt klassiek horloge het liefst, met leren band. En goudkleur, omdat ik die toch het meeste draag. Het vinden van het perfecte retro horloge was een paar jaar geleden nog een hele opgave, maar op Kish.nl vond ik absoluut de meest uitgebreide Casio collectie. Voor mijn nieuwste Casio koos ik het horloge dat je hierboven ziet.

En wat is ie móói! Echt een klassiek horloge, eenvoudig en zonder poespas. Je kunt het horloge hier vinden en zoals je kunt zien is het eigenlijk een herenhorloge. Nu heb ik vrij dunne polsen, dus voor een man zou ik dit klokje aan de kleine kant vinden. Voor mij is ‘ie perfect, een tikje oversized en daardoor heel stoer en stijlvol. Absoluut een aanrader als je net als ik van klassiekers houdt. Bij Kish.nl vind je overigens ook nog heel veel andere mooie merken, zoals het minimalistische Danish Design of het hippe Supertrash.

Wat is eigenlijk jouw favoriete horloge?
Liefs en tot morgen,
Antoinet
In samenwerking met Kish.nl

19 opmerkingen :

 1. Wauw wat een super mooie outfit, heel erg classy:)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie horloge hoor! Je outfit staat je ook goed ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie look, ben fan van de broek! Wat betreft horloges ben ik een Swatch-meisje: heb echt 10 verschillende!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een prachtige broek! Echt zo'n zakelijke broek.. XO

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Heel mooie outfit!
  Leuke blog, ik volg je via Bloglovin :)
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Heel klassiek..
  bedankt voor je reactie

  New blogpost: New

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Die broek is keimooi :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Aaw super sjieke outfit! X Anne

  www.fashionanna.com

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Simple, elegant and chic. I am loving the cut of those pants! I really need ones like that :) x


  Fashion Landscape

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Beautiful and chic outfit!!

  http://latroublemaker.blogspot.gr/

  BeantwoordenVerwijderen
 11. mooie outfit!
  en horloge is heel klassiek ja, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Leuke outfit en inderdaad een leuk horloge. Ik heb nu vrij twee vrij moderne horloges (een goude en een zilvere) en mijn volgende wordt absoluut een retro digitaal casio horloge :)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Leuke outfit! je broek vind ik echt geweldig!

  XxX
  http://fabulousstylews.blogspot.com
  www.facebook.nl/fabulousstylews

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Nee, sorry dit is niet mijn ding. Smaken verschillen, anders zou de wereld ook wel heel erg saai zijn :)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Dat horloge ziet er beter uit in het echt dan van de stock photo. Je zou niet zeggen dat het een Casio is (en ik zou ze toch zo moeten herkennen ;-) )

  BeantwoordenVerwijderen