Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

21 oktober 2013

OUTFIT / fall favourites


Fall favourites - Omdat ik in deze outfit alleen maar items draag die ik de laatste tijd héél veel draag en die daarom ook al heel vaak hier op het blog zijn langsgekomen. Maar ja, why change a winning team?

De zwarte boyfriend jeans zagen jullie al in zo'n beetje alle outfits (nou ja, bijna dan) voorbijkomen. De kabeltrui zagen jullie eerder in combinatie met een chique rok en de hakken droeg ik bij deze outfit. En de tas, mag ik daar nog even iets over zeggen? Al eerder schreef ik een stukje over de little black bag en hoe hard ik er eentje 'nodig' had. Uiteindelijk heb ik 'm dus gevonden: deze tas van Mischa Barton. Zwart, chic, niet te groot, niet te klein en een aanvulling op elke outfit.

Het enige nadeel: hij is zo perfect dat 'ie bij vrijwel elke outfit past. En het laatste dat ik natuurlijk wil is jullie vervelen met elke keer dezelfde tas, dus misschien is dat een goed excuus om er nog eentje aan te schaffen. In een andere kleur misschien? Momenteel zit ik te azen op dit donkerrode exemplaar. Wat vinden jullie, kan er nog wel een tasje bij in mijn collectie? ;)Trui Zara (zoals deze) / Jeans Zara (zoals deze) / Tas Mischa Barton (zoals deze) / Hakken Nelly (hier) / Horloge Casio (hier) / Ringen H&M en Lucardi

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. volg everydayCHIC via Bloglovin'! Vind ik leuk :)

8 opmerkingen :

 1. Wat een mooie jeans! Vind 3/4 altijd zo chic in combinatie met pumps. Heerlijke trui ook; mooi! :) xx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Echt een mooie outfit en goede combinatie !! X

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je broek heeft een mooi model! Lekker zo'n warme trui! XO

  p.s. laatste dag om kans te maken op €25,- euro shop tegoed! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen