Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

16 oktober 2013

OUTFIT / grey & black


Grey & black - Het klinkt eigenlijk behoorlijk saai, als ik die titel zo zie staan. Grijs en zwart, wat is daar nou aan? Maar ik merk dat ik de laatste tijd behoorlijk wat van dit soort (letterlijk) grijze outfits heb gepind. Blijkbaar bevallen deze looks me toch wel. Omdat ze simpel zijn, maar krachtig in hun eenvoud, ofzo. Wat me ook wel bevalt, is om er dan een iets kleurrijkere schoen bij aan te trekken. Aubergine, in dit geval.Trui H&M (zoals deze) / Rok Zara (zoals deze) / Schoenen Sacha (zoals deze) / Armband H&M / Horloge Casio (hier)

Wat vinden jullie van mijn outfit?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. je hebt alleen vandaag nog de kans om een limited edition OPI nagellak te winnen! Doe snel mee >>

14 opmerkingen :

 1. Wat een toffe outfit!
  Je schoenen zijn erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk dat je booties een andere kleur hebben dan je outfit! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi rokje! Leuk gecombineerd met je schoenen!

  X Laura

  http://bagsandsushi.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Heel leuke outfit, vooral je schoenen zijn er super uit!
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Je schoenen zijn echt super leuk! :D Ik vind trouwens je hele outfit leuk

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind het juist heerlijk die donkere kleuren. We hebben genoeg felle kleurtjes gezien afgelopen lente en zomer dus nu mogen we eindelijk ongegeneerd donkere tinten dragen. Je hebt het mooi gecombineerd met je schoenen! Ik volg je nu via bloglovin. Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hele leuke outfit! Vooral je tas & schoenen vind ik super!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk gecombineerd! Ik vind het steeds zo moeilijk iets op een rok te combineren :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 9. cute style babe
  www.supongoestilo.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 10. mooi hoor, grijs is altijd cool!
  kijk ook eens op onze blog?kunnen we volgen
  http://www.we-heart-fashion.com

  BeantwoordenVerwijderen