Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

18 oktober 2013

OUTFIT / the leather jacket


The leather jacket - De vorige zwart met grijze look werd door jullie erg gewaardeerd, dus ik dacht: ik gooi er gewoon nog zo'n grijze look tegenaan. Vind ik helemaal niet erg, want zwart en grijs vind ik wel passend bij het weer en ook lekker makkelijk te combineren. Ik besloot er voor vandaag een echte casual friday look van te maken. Met gympies, jeans en mijn nieuwste aanwinst: een leren jasje.

Dit jasje kocht ik afgelopen weekend op de valreep bij het prijzencircus van de V&D. Alles was nog eens 30% extra korting, dus dit jasje was zo belachelijk goedkoop dat ik 'm wel móest meenemen. Een leren jasje is immers één van die items die absoluut niet in je kast mogen ontbreken. Dat deed het ook al niet hoor, bij mij. Ik heb een leren jasje in een olijfgroene kleur en ook al een (nep)leren zwart jasje. Maar ik vond dat een zwart jasje in een iets langer, stoerder en hipper model wel een toevoeging zou zijn.


Jasje New Look (hier) / Trui H&M (zoals deze) / Jeans Zara (zoals deze) / All Stars Converse / Horloge Casio (zoals deze)

Wat vinden jullie van deze casual outfit?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

14 opmerkingen :

 1. Weer een hele mooie outfit, ik hou van zwart en grijs! Mooie foto's ook! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Erg leuk! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie outfit! Ik houd altijd van zwart en grijs, maar draag het zelf echt zelden. Toch is het een te relaxte combi :)

  xoxo
  Shalane
  www.fashionmoodboard.com

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lekker boy-isch. Erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lovely look!!

  xx Mounia
  www.nonchalantrebel.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Mooi jasje! Ik zoek al een tijdje een simpel zwart leren jasje :p x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Een mooi leren jasje mag inderdaad niet ontbreken in je garderobe!  www.style-chameleon.com

  DR FISH TREATMENT GIVEAWAY!!!

  BeantwoordenVerwijderen