Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

14 oktober 2013

OUTFIT / soft pink


Soft pink - Zachtroze is het helemaal dit seizoen, dus ik dacht: ik koop een roze trui. Een mooie zachte kabeltrui, twee maten te groot, zodat 'ie lekker comfi zit. Ik wil 'm het liefste combineren met een wollen grijze pantalon, dat lijkt me heel mooi staan. Helaas heb ik er nog geen kunnen vinden die aan mijn eisen voldoet, dus die staat voorlopig nog op m'n wishlist. Voor nu voldoet de zwarte broek ook prima.
Het ging net regenen toen we deze foto's gingen maken. Mijn haar zat na een paar minuten als dat van een verzopen katje en de lens van de camera zat vol met druppels, maar de foto's vallen me alleszins mee. Nu moet ik zeggen dat die mooie muur op de achtergrond ook veel goedmaakt, wat mij betreft.


Trui H&M (hier) / Broek H&M (zoals deze) / Schoenen C&A (zoals deze) / Tas Mischa Barton (zoals deze) / Horloge Casio (hier)

Wat vind jij van mijn outfit?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

5 opmerkingen :

 1. Ja, leuk leuk! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Een hele mooie look!
  De zachtroze kleur staat je heel mooi vind ik.

  xo

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hele leuke outfit! De trui lijkt me echt heel fijn. :)

  Liefs.

  BeantwoordenVerwijderen