Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

31 oktober 2013

PERSONAL / 10 facts about me


10 facts about me - Het leek me leuk om weer eens een artikel te schrijven waarin ik iets meer over mezelf vertel. Nadat jullie me hier al eens beter konden leren kennen, vond ik 10 facts about me wel een goed vervolg. Vandaag vertel ik jullie tien dingen over mezelf die jullie (waarschijnlijk) nog niet wisten. Ik moet zeggen dat het nog behoorlijk lastig was om ze te bedenken, maar hier gaan we:

1. Ik ben geboren in Amersfoort. Ik verhuisde al heel jong, dus ik weet er zo goed als niks meer van. Toch heb ik Amersfoort altijd een leuke stad gevonden en lijkt het me zelfs leuk er ooit (weer) te gaan wonen.

2. Mijn man en ik zijn flexitariër. Ik vind het grappig dat daar een naam voor is, want het betekent eigenlijk alleen maar dat we niet elke dag vlees eten. Dat doen we niet heel bewust (misschien ook wel), maar we eten gewoon ook graag veel groenten, pasta en andere dingen en vinden vlees niet altijd een toevoeging.

3. Ik speel viool. Ik heb jaren vioolles gehad en heb zelfs in een orkest gespeeld. Ik vind het nog steeds erg leuk, maar kom er tegenwoordig eigenlijk nooit aan toe. Ik heb al teveel andere hobby's ;).

4. Ik heb een hekel aan sporten. Ik heb nooit gesport (behalve dan tijdens gymlessen op school en een blauwe maandag in een volleybalteam), simpelweg omdat ik nog steeds een sport zoek die ik wél leuk kan vinden. Wat me wel altijd leuk heeft geleken, is dansen. En misschien wil ik eens yoga proberen. Dan wel het liefste hot yoga, want:

5. Ik heb het altijd koud. Misschien komt het door mijn Indonesische roots (ver weg hoor), of heb ik gewoon een lage lichaamstemperatuur... In ieder geval draag ik altijd veel lagen kleding en sjaals. Ik zit nu zelfs binnen met thermosokken en warme pantoffels op de bank.

6. Ik studeerde ooit Frans. Jep, ik begon mijn studie hier in Groningen met Romaanse talen en culturen. Heel interessant, en mijn liefde voor taal en cultuur is er nog altijd, maar ik was gewoon niet zo goed in Frans. Dus stapte ik al binnen twee maanden over op iets anders.

7. Ik heb alle cd's van Katie Melua. Mijn man is de echte muziekverzamelaar in huis, dus het is niet echt indrukwekkend verder, maar ja. Dus. Mag ik trouwens ook zeggen dat ik haar een heel goede kledingstijl vind hebben? :D

8. Ik houd niet van rode bieten. Ik weet niet hoe het komt en ik kan er echt niks aan doen, maar ik vind rode bieten naar schimmel smaken. En schimmel, dat is niet gezond. Jammer, want rode bieten schijnen juist wél heel gezond te zijn.

9. Ik vind het leuk om te haken. Eigenlijk vooral in de herfst en de winter, omdat het dan leuk is om sjaals, mutsen en andere knusse dingen te maken. Met vriendinnen heb ik zelfs een 'clubje' opgericht. Ik kan ook breien, maar dat vind ik veel te lang duren. Ik houd van kleine projecten die snel klaar zijn.

10. Het liefst ontbijt ik elke dag met taart. Seriously, als ik heel veel geld had zou ik dat echt doen. Iemand die elke ochtend gebak komt bezorgen aan huis... dat is toch fijn wakker worden! En dan met een lekkere cappuccino erbij. I just love it.

Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te lezen! En laat bij de reacties ook een random fact over jou achter, vind ik leuk!

Liefs,
Antoinet

5 opmerkingen :

 1. Ik heb het ook altijd koud en ik hou ook niet van rode bieten (bah die zijn zo vies)
  Leuk om te lezen :)
  xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wonderful post...I like your blog.^^
  Maybe follow each other on bloglovin?
  Let me know follow you then back.
  Lovely greets Nessa

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk om te lezen zo leren we jou beter kennen.
  Ik vind breien erg leuk..

  New blogpost": webshop

  BeantwoordenVerwijderen