Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

17 oktober 2013

REVIEW / essence colour & go


Essence Colour & Go - De budget nagellakjes van Essence hebben alweer meer dan een jaar een nieuwe uitstraling en verpakking, maar op één of andere manier spraken ze me niet zo aan. De vorige verpakking vond ik mooier en echt leuke nieuwe kleurtjes zaten er niet bij. Totdat ik afgelopen maand de nieuwe septembercollectie zag. Zonder lang na te denken nam ik drie lakjes mee, in mooie herfstige kleuren.Deep sea, baby is een heel donkergroene nagellak zonder glitters.


Wanna say hello is een roestig bruine kleur met een warm oranje ondertoon.


Red ahead is een rouge noir-achtig lakje, heel donkerrood, precies zoals ik ze het liefste heb.

Alledrie de lakjes zijn perfect voor de herfst. Donkergroen, oranjebruin en bruinrood: ze doen me denken aan een mooie boswandeling terwijl de blaadjes rustig naar beneden dwarrelen. De kleuren vind ik stuk voor stuk heel mooi (logisch, anders had ik ze natuurlijk ook niet meegenomen, maar ze vallen dus ook niet tegen). Ze dekken allemaal prima, in één laagje heb je al een flinke portie kleur op je nagels. 

Over de houdbaarheid kan ik niet zoveel zeggen, want nagellak houdt het bij mij nooit lang vol. No matter welk nagellakmerk ik op heb, binnen een dag heb ik al last van chips. Het doet me altijd een beetje pijn wanneer ik uren over mijn manicure heb gedaan en vervolgens ligt het er binnen een dag af. Daarom ben ik blij dat deze Essence lakjes zo goed dekken, ben je tenminste lekker snel klaar.

Wat vind jij van de lakjes?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

3 opmerkingen :

  1. Mooie herfstkleurtjes inderdaad! Ik hou ook van essence lakjes, lekker betaalbaar, makkelijk verkrijgbaar en goede dekking. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die zwarte heb ik ook gekocht! XO

    p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen