Deze blog wordt niet meer ge├╝pdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

2 oktober 2013

SHOPPING / burgundy


Burgundy - Als ik dan toch een lievelingskleur moet kiezen, dan is het denk ik deze kleur. Donkerrood in alle variaties, van oxblood tot burgundy tot aubergine, mijn liefde voor donkerrood gaat ver. Daarom vandaag een ode aan deze kleur, die mijn modehart al een paar jaar geleden veroverde. Sindsdien draag ik donkerrood veel en in alle variaties, van kleding tot accessoires tot make-up.

Voor vandaag selecteerde ik de mooiste burgundy items, die ik stuk voor stuk zo aan mijn kledingkast zou willen toevoegen. Wees gerust, ik denk niet dat de zoektocht hier ophoudt. Wordt vervolgd.1. gebreide jurk 19,95 H&M / 2. schoudertas 39,95 Zalando Collection / 3. leren rok 109,95 Mint&Berry / 4. chiffon blouse 19,95 H&M / 5. leren enkellaarzen 79,95 H&M / 6. regenlaarzen 49,95 Zara / 7. lak pumps 69,95 Zara

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. doe je al mee aan de winactie? Ik geef deze mooie limited edition OPI nagellak weg!

Bovenstaand beeld: wendyslookbook.com

11 opmerkingen :

 1. Ik hou van deze kleur! Perfect voor de herfst! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ben ook nog op zoek naar een paar mooie items!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Die kleur vind ik erg leuk :)x

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ook mijn favoriete kleur! :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. De rok is mijn favo...Bedankt voor je reactie..

  New blogpost: outfit

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Een geweldige kleur helemaal voor deze tijd van het jaar :D

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vind dit zelf ook zo'n mooie kleur! Vooral een broek of gebreide trui vind ik zo mooi in deze kleur.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Het is inderdaad een hele mooie kleur waar hele mooie outfits mee te maken zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Dit is echt mijn favoriete herfstkleur, ik heb al een paar dingen in deze kleur maar het kan het toch nooit weerstaan!

  BeantwoordenVerwijderen