Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

8 oktober 2013

SHOPPING / h&m midseason saleH&M midseason sale - Rond deze tijd van het jaar kijk ik eigenlijk nooit in de sale, omdat er hooguit nog wat restanten van de zomersale te vinden zijn. Mijn verbazing was dan ook best groot toen ik zag dat H&M alweer gestart is met de midseason sale! Volgens mij is het seizoen nog maar net begonnen, maar mij hoor je niet klagen. Ik koos mijn favorieten.

1. donkerblauwe tas 25,- / 2. grijze trui 15,- / 3. goudkleurige ketting 6,- / 4. gebreide trui 15,- / 5. corduroy broek 15,- / 6. linnen top 7,- / 7. enkellaarsjes 20,- / 8. kabeltrui 15,- / 9. suède schoudertas 12,- / 10. zwarte tas 20,- / 11. jacquard broek 20,-

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bovenstaand beeld: H&M.com

1 opmerking :

  1. Ik heb alweer genoeg besteld.. Oops.. XO

    p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

    BeantwoordenVerwijderen