Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

15 oktober 2013

SHOPPING / platform all stars


Platform All Stars - "Platform sneakers? Mehh, niks voor mij. Maar wacht, lage All Stars met platform? En in monochroom zwart? Jaaa! Die wil ik wel!" Zo ging het ongeveer toen ik dit artikel zag op NSMBL. Heel jaren negentig en het doet me ook absoluut aan vroeger denken, toen ik als klein kind ook gympies met dikke zolen had. In donkerrood. Ja ja, het zat er al vroeg in bij mij. Ik ben eigenlijk wel benieuwd of daar nog een oude foto van te vinden is (mam?).

Maar goed, deze sneakers dus. Ik ben niet zo'n sneakermeisje, maar All Stars kan ik heel goed hebben. Al vind ik dat niet echt sneakers, net zoals Vans, Keds  en (kort geleden ontdekt) Superga's. Dat zijn wat mij betreft allemaal geen sneakers, maar gympies. En gympies, die vind ik dus wel leuk. De platform All Stars zijn er in monochroom zwart en wit (en ook roze, maar die wil ik niet aanbevelen) en wat wil ik de zwarte graag hebben! Volgens mij zijn die ideaal voor alle seizoenen en met alles te combineren. Het enige wat me een beetje tegenhoudt is de prijs.


Je koopt de platform sneakers bijvoorbeeld hier, hier of hier.
Wat vind jij van deze All Stars?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bron foto's: NSMBL

5 opmerkingen :

 1. Ik vind ze leuk! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze jou wel leuk staan, ben er zelf niet zo fan van :D x Jana

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hmm, het is niet helemaal mijn ding denk ik, maar ik vind het bij anderen weer wel erg gaaf staan! xoxo

  BeantwoordenVerwijderen