Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

22 oktober 2013

TREND / a lighter shade of grey


A lighter shade of grey - Het is dit seizoen één van de grootste trends en ik ben er helemaal verliefd op: lichtgrijs. Alles wat ik koop, wil ik nu in het grijs hebben. Zo wil ik nog een grijze wollen pantalon, een mooie grijze kabeltrui en ik kan nog wel een paar dingen noemen. Eén ding heb ik al: een grijze winterjas. Ik kan niet wachten om binnenkort een mooie all grey outfit aan te trekken. Voor nu zocht ik alvast de mooiste lichtgrijze items bij elkaar.1. Trui met bloemenprint 29,99 Mango / 2. Zachte sjaal 9,95 H&M / 3. Gebreide trui 19,95 H&M / 4. Wollen hoed 19,95 H&M / 5. Asymmetrische pump 59,95 Zara / 6. Harige coltrui 24,95 H&M / 7. Wollen handschoenen 9,95 H&M / 8. Rechte jurk 29,99 Mango / 9. Wollen jas 99,- H&M / 10. Suède clutch 39,95 Zara

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. like everydayCHIC op facebook!

Bovenstaand beeld: Grazia.it

3 opmerkingen :

 1. Ik vind lichtgrijs ook een hele mooie kleur voor op kleding, leuke trend dus! :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik vind dit echt een heel mooie kleur :)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik wil ook graag nog een grijze wollen jas :-) De kleur is zo mooi!

  ♥ Saskia

  BeantwoordenVerwijderen