Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

1 oktober 2013

TREND / the tartan shirt


The tartan shirt - Ik heb 'm de laatste weken opvallend veel voorbij zien komen, de geruite blouse. De ruit is dit seizoen sowieso bigger than big, maar helemaal hip ben je toch vooral met de geruite blouse. Je kunt kiezen voor zo'n echt traditioneel flanellen houthakkersoverhemd, maar ik vind de geruite blouse vooral mooi zoals op deze afbeeldingen. 
Luchtig, een beetje transparant en van een mooie chiffon-achtige stof. Het maakt het vrij mannelijke kledingstuk meteen een stuk vrouwelijker en eleganter. Wil je echt hip doen, dan draag je de blouse natuurlijk geknoopt om je middel. Heel je-ne-sais-quoi.


1. hier / 2. hier / 3. hier / 4. hier (allemaal Mango)

Wat vind jij van de geruite blouse?

Liefs en tot morgen,
Antoinet

P.S. doe je al mee aan de winactie? Ik geef deze mooie limited edition OPI nagellak weg!

Bron afbeeldingen: tlnique.com

9 opmerkingen :

 1. De eerste was van Zara Sales, nog steeds spijt dat ik hem niet heb gekocht :D!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Vind ze echt geweldig :)!
  Leuke blog heb je!

  xx 1310bynora.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik vind een geruite blouse altijd heel erg leuk! Ik heb er zelf ook een aantal in de kast hangen.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Lijkt me prachtig met een bijvoorbeeld een wit hemdje er onder. Toch denk ik dat het voor mij niet helemaal is weg gelegd.

  BeantwoordenVerwijderen