Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

30 oktober 2013

TREND / the turtleneck


The turtleneck - We zagen 'm behoorlijk vaak langskomen op de catwalk voor najaar 2013. En daar ben ik blij mee, want wat vind ik de coltrui leuk! Vooral in een gebreide variant is 'ie heerlijk cuddly en warm. Om 's avonds fijn mee op de bank te hangen, maar ook gewoon heel fashionable voor overdag. Als je er een extra shirt onder draagt, kun je de coltrui nu ook nog heel goed buiten op straat dragen, zonder jas. Een sjaal heb je er in ieder geval niet bij nodig.

Nog een voordeel: de coltrui is ook nog eens heel gemakkelijk te stylen. Draag er een simpele jeans onder en je bent eigenlijk al klaar. Ook leuk: een leren broek of een pencil skirt. Wil je er helemaal hip en chic uitzien, dan draag je je haar ín de coltrui, om zo een faux bob te creëren. Ik denk dat ik dit seizoen niets anders meer wil dan coltruien! En daarom zocht ik alvast de fijnste gebreide turtlenecks uit.
1. Lichtgrijs gemêleerd 169,95 Whyred / 2. Gebroken wit 34,95 H&M / 3. Lichtbruin gemêleerd 34,99 Mango / 4. Wit met zigzag 39,99 Mango / 5. Lichtgrijs 34,95 Vero Moda / 6. Grijs gemêleerd 29,99 Mango / 7. Bruin gemêleerd 29,95 H&M / 8. Beige met dessin 39,99 Pull&Bear / 9. Donkergrijs 35,95 Sally&Circle

Welke vind jij het mooiste?

Liefs,
Antoinet

Bovenstaand beeld: garancedore.fr

5 opmerkingen :

 1. Nummer 2 en 5 vind ik heel leuk :)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heerlijk voor de koude dagen. Ik ga voor de 5e! XO

  BeantwoordenVerwijderen
 3. nee geen coltrui voor mij,.. kriebelt mij te veel!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Op de eerste foto staat het echt prachtig.
  Ik weet wel dat het mij niet zou staan (:

  BeantwoordenVerwijderen