Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

26 oktober 2013

VIDEO / how to dolce & gabbana

how to dolce gabbana

How to Dolce & Gabbana - De D&G ready-to-wear show van najaar 2013 was een sprookje. Geïnspireerd door de Byzantijnse iconografie, vol van brokaat, fluweel en kant en in pauselijk goud en donkerrood. Het haar in een vorstelijke chignon, passend bij de rijkelijk bewerkte oorbellen en kroontjes. En de make-up: klassiek met cat eyes en robijnrode lippen.

Drukke met mozaïek bezaaide jurken werden afgewisseld met rustige kledingstukken in zwart kant en robuuste tweed. De tassen waren verrassend strak, elegant en de schoenen: to die for. De show was zo anders dan al het andere wat we dit seizoen zagen en absoluut de moeite waard om nog eens te bekijken.

Om terug te komen op de make-up: in navolging van het artikel over cat eyes leek het me leuk dit filmpje te delen. Dé visagiste-van-de-catwalk Pat McGrath deelt haar werkwijze en ook de haarstylist doet een boekje open over de inspiratie voor de look van deze show. De Dolce & Gabbana look is tijdloos, heel chic en mooi om eens bij jezelf uit te proberen. Voor een feestje of gewoon, omdat je er zin in hebt.

   

Fijn weekend en tot morgen!

Liefs,
Antoinet

Bovenstaand beeld: style.com

Geen opmerkingen :

Een reactie posten