Deze blog wordt niet meer geüpdatet. Ik verwijs je graag door naar mijn persoonlijke website: www.allegrafie.nl.

19 oktober 2013

VIDEO / how to wear the leather jacket


How to wear the leather jacket - Gisteren liet ik jullie mijn nieuwe leren jasje zien en ik dacht dat het misschien leuk zou zijn om vandaag nog even in het thema te blijven. Daarom ging ik op zoek naar een how-to-wear-filmpje met het leren jasje in de hoofdrol, in de overtuiging dat Wendy daar vast al eens een filmpje aan had gewijd.

Het leren jasje is een echte closet essential en het is vrij gemakkelijk om te beweren dat elke vrouw er eentje in de kast zou moeten hebben. Het is alweer enkele jaren een trendy item en dat heeft erin geresulteerd dat het leather jacket in ontelbare variaties te verkrijgen is. Daar had ik bij het opzoeken van een filmpje nog even niet bij stilgestaan. Voor welke variant van het leren jasje moet je als vrouw nu kiezen? Daarom vandaag niet één, niet twee, maar drie filmpjes over het leren jasje plús drie wijze lessen die we eruit kunnen leren:

1. Je kunt nooit genoeg verschillende leren jasjes hebben.
2. Weer of geen weer, lente, zomer, herfst of winter: het leren jasje kan altijd.
3. Casual jeans, chic jurkje of pyamabroek: het maakt eigenlijk niet uit wat je aantrekt, want het leren jasje maakt elke outfit sowieso goed.

   
   
   

Geniet van je weekend!

Liefs en tot morgen,
Antoinet

Bovenstaand beeld: Wendy's Lookbook

4 opmerkingen :

 1. Handig! Ik moet er nog steeds eentje aanschaffen.. XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wauw echt leuk artikel. Ik hou echt van dat soort jasjes.
  Je bent echt goed

  xoxo
  www.thebeautypie.blogspot.com

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wendy's cute.

  http://thevulgariangirl.blogspot.com/

  BeantwoordenVerwijderen